Internationella dansdagen!

 


Hejsan hejsan! 
 
Tisdag, och jag slutade tidigt i skolan. Kom hem och var dötrött så satt vid TV-en ett tag och målade naglarna. Vid klockan sex hade jag danslektion på Art dance och eftersom jag varken ska vara med på uppvisningen (pga balen) och att jag fortfarande är sjuk tog jag det lugnt, även om det är så svårt att stå emot att dansa fullt ut! 
 
Jag dansar i en danslokal ganska långt från där jag bor så jag brukar få skjuts av pappa med bilen och det fick jag idag också, förutom att han säger när vi är på väg dit att han inte kan hämta mig. Då kunde jag ju tagit cykeln?? Eller åtminstonde musiklurar?? Men efter danslektionen kollade jag för skojs skull på västtrafik-appen och såg att det gick en buss från centrum så jag sprang dit. Ganska skönt att springa faktiskt och få upp flåset, men kanske inte lika bra för min hals.. Lär ångra det imorgon.. 
 
Men imorgon är det en rolig onsdag! Vi ska spela in nästa film på demokreativ.se och sen ska vi få se genrepet av treornas slutproduktion där även min pojkvän är med så det ska bli så himla kul!! Längtar nästan ihjäl mig här.. kan inte tiden gå snabbare?? 
 
Idag är det i alla fall internetionella dansdagen och jag önskar att sverige var mer dansintresserat så att det skulle hända lite denna dag inom dans men som tur är har jag ju haft danslektion och dansat lite hemma så dansat har jag fått gjort! 
 
 
Outfit, Smink, hår & skönhetsprodukter | | En kommentar |
Upp