Resfeber

Hej och hå! Stressar mig igenom dagarna. Så mycket att göra och så mycket jag ska hinna med. Ett danssolo, ett tal till nationellaprovet i svenska, en farfar som fyller år, en Rom-resa att packa till, några grannar som fyllt år, en pojkvän att umgås med innan resan och en familj att uppskatta. 
 
Nu är det bara två dagar till Rom och nu känner jag av resfebern. Jag har inte förrens nu insett att jag ska åka till Rom. Det hade jag ingen aning om när jag började skolan i höstas och nu ska jag och min underbara klass åka dit för klasspengarna som blivit över. Ska bli så himla kul att få se lite nytt och bryta av vardagen lite. Kommer sakna min familj och Anton som bara den, men det är endast fem dagar jag är borta och de dagarna kommer gå fruktansvärt snabbt som det är ändå! 
 
Igår firade vi farfar som fyllde år och jag åt årets första julmat (det var farfars önskserätt dagen till ära), sen åkte jag hem och gjorde solodans och tog en buss till Anton. Där sov jag tills idag och vi har sett på film, myst och bara haft det så bra som vi kan ha det, och det blev några jobbiga tårar när vi sa hejdå och jag gick mot bussen. Men jag intalade mig själv att vi inte skulle vara ifrån varann så länge och tröstade mig med lite pepparkakor, sen så blev det bra igen. Klockan fyra gick jag, mamma och min lillasyster över gatan till våra grannar och kompisar, Matilda, Amanda och deras mamma, och firade att de fyllt år och vi fick smörgåstårta och gott sällskap!
 
Haft en jättebra helg och kommer få en fortsatt bra vecka, så livet är ganska bra nu asså! Haha, godnatt sov så gott! 
 
 
| | 2 kommentarer |
Upp