Godkänd på teoriprovet!

Hej på er! :D 
 
Igår vid klockan 12 hämtade mamma upp mig i skolan och vi åkte till Trafikverket i Skövde. Jag hade nämligen tid för mitt teoriprov, och jag var såå nervös när vi satt utanför teorisalen och minuterna gick hur långsamt som helst.. Men jag gick in, koncentrerade mig till det yttersta och klarade det! En sån lycka!! Men det var svårare än vad jag trodde så det var tur att jag hade pluggat så mycket som jag hade!
 
Jag övningskörde hem och hemma väntade Anton och eftersom jag har min uppkörning snart så ville jag övningsköra så jag hade till en början med mig pappa, Anton och min lillasyster i bilen! Men det var faktiskt bra att ha med så många som påpekade min körning! 
 
På kvällen åkte jag och Anton till Coop och köpte Coca cola till honom (5kr /st denna vecka) och jag testade deras Frozen yoghurt som var jättegod! Men nästa gång ska jag nog inte ta gummi-bears som topping då jag satte dem i halsen.. x) 
 
Idag gick vi upp sent och åt frukost. Sen hittade Anton en bra film på tven och jag färgade mitt hår och resultatet blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, för på förpackningen stod det "Ljust hår: Blir lite mörkare, och mellanblont hår: bevarar naturblond ton." och själva fägen hette "Ljusblond" och därför trodde jag att mitt hår fortfarande skulle vara blont men få en lite mörkare och jämnare blond nyans. Men när det precis hade torkat så var det väldigt brunt, nu är det inte lika mörkt längre, men det blev lite brunare än vad jag hade tänkt mig, det stod ju ändå "ljusblond" på förpackningen..   
Men det ser ju jämnare och mer natuligt ut så jag är nöjd ändå! Men det förvånar mig inte om jag blonderar lite ljusa slingor snart igen.. 
 
Ikväll sitter jag bänkad framför mello med chips och fanta strawberry & kiwi! 
 
| | En kommentar |
Upp