När den roliga delen av helgen redan är förbi..

 
Hej på er!
 
Det är lördag kväll och den roliga delen av helgen är förbi. Nu är det bara pluggdagen söndag kvar.. 
I fredags efter skolan åkte jag till Anton och på väg till hans hus kände jag att jag fick något i håret och trodde att det var en vattendroppe så jag tänkte inte mer på det, men så kollade Anton och såg att det var fågelbajs.. Riktigt längesen jag fick det, men man blir lika äcklad varje gång ;) 
Vi fortsatte med vårt "Sagan om ringen-marathon" och Anton hade bakat kladdkaka och vart på systemet så vi öppnade även två cider för vi kunde inte hålla oss ifrån att testa hur de smakade, för de såg så goda ut! Cactus-lime är en återkommande favorit! 
 
Idag åkte vi en sväng in till Lidköping och jag skulle för skojs skull kolla ifall ett par träningstights jag vill ha fanns på Gina Tricot där. Tyvärr hade alla par tagit slut, förutom ett stackars XS-par som jag visste inte skulle sitta bra. Så det var lite surt, men jag tänkte att jag likaväl kunde beställa de från nätet, eftersom det ändå är gratis frakt. Men nu när jag gick in på deras hemsida, så fanns de inte kvar i storlek S längre, så typiskt.. Men det blev en bra affär i alla fall, för nu har jag beställt ett par andra träningstight som är minst lika snygga från Gina tricot för 65 kronor! 
 
 
 
| | Kommentera |
Upp