Sneekpeek from the dancestudio

 
Hello godingar! 
 
Jag var bara tvungen att dela med mig av min dag! Jag önskar jag att filmade mer vloggar till youtube eller tog bättre bilder till bloggen, men ibland är man bara så "in the moment" att man inte tänker på det. Så det fick räcka med screenshots från videon jag filmade! (Jag lägger alltså inte upp videon, för då är det inte längre någon "sneek-peek") 
 
Men en grej som jag inte berättat för er än, är att jag och två andra tjejer ska dansa i ett köpcentrum i Trollhättan på lördag!! Wihooo! Jag har saknat dansen så mycket! Och att dessutom få uppträda för en massa människor! Och att dessutom få dansa och skaka rumpan till ett Beyoncé medley! Jag är så taggad! 
 
Så vi har fått en video från vår vän Olivia som gjort dansen (och ska vara med och dansa) och idag var första och enda gången vi träffades för att öva ihop innan lördag. Och jag kan säga att det kommer bli grymt!! 
 
Så jag tog bussen till Tidaholm för att möta upp dem där, och vi tränade i ca 2h och that's it, så nu ska jag öva nästan var enda ledig stund mellan jobbet, fram till lördag! 
 
Då ska jag be min snälla pojkvän att hålla i filmkameran så jag har något att dela med mig av till er! Puss o kram! 
Dans / träning | | En kommentar |
Upp