Sommaren är hääär, igen..

Godkväll på er! Ligger barbent i min säng och NJUTER av kvällsvärmen som ligger kvar i luften. Ni vet när det är för varmt för att ens sova med täcke, men det inte går att sova utan täcke, idag känns det så, det får mig att tänka på varma sommardagar, som faktiskt händer nu, och jag är så lycklig! 

Värmen är tillbaka och min smått bruna färg på kroppen lika så! Idag hade jag turen med mig och slutade jobbet klockan ett, så jag köpte en sallad, cyklade hem och åt och hoppade i bikini direkt. Här skulle inga sol-timmar spillas minsann. Sen ligger man där och "mår dåligt" över att man faktiskt vill klaga på hur jobbigt det är att ligga där under solen... Att man snart kommer svimma, att man vill lägga sig i skuggan, att man inte vet om det är ett kryp som kryper på dig eller svett som rinner.. Men man kämpar på, för brännan är ju viktigast? x) 

Men efter några timmar bokade jag pass på gymmet, det var utomhus förra gången och helt underbart, så då skulle jag ju träna och få färg! Men när jag kommer dit så är passet inomhus.. Kan ni tänka er hur äckligt det var när svettdropparna från pannan landade i resten av ansiktet? Haha asså det var nog det jobbigaste passet jag gjort i år! Visst kändes det skönt, men med halvkass ventilation, ljummet vatten i vattenflaskan och slut på ork hade jag hellre tränat utomhus med svalkande vind 100 gånger om. Men jag är glad att jag klarade det! Bra kämpat både till mig själv och min kropp! 

Nu ska jag ta mig en förtjänt sömn och sovmorgon! Godnatt ha en fin dag imorgon! <3 | | Kommentera |
Upp