Tankar om vårt photoshoot

Jag älskar de dagar då jag tar tag i saker som jag velat göra länge. Och att dra ut och fota nya bilder är en. Senaste gången jag körde hem från Anton tänkte jag lite extra på skylten mot "Gudhems klosterruin". Jag tänkte på att det kanske är ett häftigt ställe att besöka, om det är något underbart jag missar, som ändå ligger så nära. Så jag åkte hem och googlade. Jag kände igen stället på bilderna, jag har sett andras bilder från photoshoots där och min hjärnas kreativa del gick på högvarv. "Om det är fint väder imorgon så åker jag dit och fotar". Och vädergudarna tyckte väl att jag hade varit inne lite för mycket på sistone för det var världens bästa höstväder! Så jag tog med mig min syster, packade två ICA-kundkorgar (fråga inte..) med kamera, objektiv, stativ, kläder, rekvisita och två bananer och drog iväg! 
Vilken härlig dag säger jag bara! Solen värmde och jag är så glad över att jag åkte dit, det var jättespännande att tänka att det en gång i tiden varit ett levande kloster där. Idag var där mystiska ruiner och jag ville liva upp stället med en kamera, mig och min syster och lite kreativitet. Och vi lyckades, enligt min åsikt! I slutet av photoshooten kände jag mig t.om. hemma där, det var inte alls konstigt att stå där lutad mot en vägg, och vi började exprimentera allt mer.
När jag ser inlägget och alla bilder på mig så tänker jag "fyskön vilket ego jag är", för det är ett helt inlägg med mänger av bilder, och alla är tagna på mig när jag står där och posar framför kameran medveten om att jag blir fotad. Jag har också redigerat dem så de blivit så snygga som möjligt. Men jag hoppas inte att du som tittar tror att jag sitter och tittar igenom alla bilder och tänker "åh fyfan vad snygg jag var här, den måste jag ha med, och den med och den med.." utan jag försöker alltid se en känsla i bilden, jag ser mig själv som ett verktyg, som ett rörligt objekt som man kan anpassa för att få fram en känsla. Så jag hoppas att ni kan se det jag ser! För jag blev jäkligt nöjd, det är därför jag har med så många bilder, jag kunde helt enkelt inte välja. Det blev dock för mycket bilder för att kunna se det riktigt fina i de allra bästa, men ibland får man offra det för att visa allting man vill visa. 
 
Nu ska jag sätta mig och redigera bilderna på min syster! 
 
Det här är min favoritbild! Vilken är din? 
| | Kommentera |
Upp