London January 2017 - Part 3

Denna dag var det tunnelbanestrejk i London. Och för oss turister, som använde tunnelbanan för att hitta, blev det lite krångligt.. Vi fick åka buss och gå. I ett kaosigt London. Det var tjockt med människor plus att det regnade så allas paraplyer tog upp plats på trottoaren. Det gick snabbare att gå än att åka buss i de värsta delarna och allting tog så mycket längre tid. Så denna dag hann vi bara med att åka till Shoreditch där vi tittade på massor av graffiti och sen tog vi några klasser på Pineapple dance studios på kvällen! 

Dagen innan hittade vi ännu en TOPSHOP, där det fanns IVY PARK rea!! Så här står jag iklädd i allt jag hade med mig till provhytten.. Jag köpte bodyn och joggingshortsen. Men jag ångrar lite att jag inte köpte träningsjackan med.. 
 
På Pineapple dansade jag commercial, jazz och dancehall! Så underbart roligt! Där och då ville jag bo i London och kunna gå och dansa här oftare! 
Dagen efter, sista dagen på vår resa, ville Ellen ta ännu en sväng till Victoria Secret så jag passade på att fota i den makalösa butiken! 
 
Resor | London, dance, graffiti, ivy park, pineapple, secret, studios, topshop, victorias | | Kommentera |
Upp