5 dagar kvar

 bilder från pinterest

Jag tänkte berätta för er hur min livssituation ser ut just nu eftersom jag har långsiktiga idéer på blogginlägg och kanske även vlogg eller videos!
 
Jag har tröttnat lite på konceptet med vanligt bloggande, jag måste försöka utveckla det, så min idé är att börja använda mig av Youtube och testa på att göra videos och vlogga. Men då måste jag planera videos och filma intressanta grejer. 
 
Jag flyttar hemifrån och in med min älskade Anton om 5 ynka dagar! Så dagarna innan dess kommer mest bestå av letande efter möbler och att packa grejer i bananlådor. Jag är så himla taggad! Det ska bli så jäkla kul att flytta in med min älskling och att få inreda och se hur hyreslägenheten faktiskt ser ut (det var längesen jag var där och då tog jag inga bilder...). Och jag är så taggad på att få berätta för er hur vi har tänkt oss med alltihopa och hur det är att flytta hemifrån! 
 
Jag har redan köpt en tv-bänk på Röda Korset (igår) som jag snart är klar med att måla vit och sen ska jag kanske byta knoppar på den och sen är den redo att flytta in! Det kommer nog bli några såna projekt och det skulle jag gärna vilja visa er, så jag tog en "före-bild" och ska ta en "efter-bild", men med nästa projekt ska jag kanske försöka mig på att göra en video så ni får hänga med under hela processen och förhoppningsvis få inspiration och lära er något nytt.
 
Så jag ser detta som ett perfekt tillfälle att starta göra videos på, för då får de som tittar följa med från hela första början till en "färdig" lägenhet. Jag hoppas att jag ska ha tid och ork för att slutföra ett sådant projekt men jag känner nu att jag verkligen skulle vilja testa! 
 
Så jag lovar att jag ska filma 1:a augusti då vi får nycklarna! Så får vi se vad det blir av det! 
 
Inredning / DIY | | Kommentera |
Upp