Myssöndag

Asså ååååh vad jag ÄLSKAR lediga dagar! Jag vaknade redan strax efter 07.00 idag och gick ner med min lilla kisse och åt frukost. Efter det städade jag bort alla kläder i mitt rum och fick feeling för att träna. Jag har gjort en tabell med lite träningsövningar där jag skriver upp hur många jag orkade av varje och så jämför jag och försöker helst att göra bättre än föregående gång. Och idag var andra gången jag gjorde detta (haha..) och jag orkade minsann göra lite bättre än förra gången! Det var bara på plankan jag endast klarade att stå kvar i en sekund mer än förra gången haha! Man behöver ju inte göra mer än nödvändigt ;) 

Annars hade jag så mycket energi att jag åkte och handlade och gjorde köttfärssås och spaghetti till hela familjen, men sen avnjöt jag en skål med frukt, glass och nougatsås framför Helen Torsgårdens vlogg. 

 
Igår var vi i Sunne och åkte skidor och det var jättekul! Jag som var så nervös innan över att jag inte hade åkt skidor på länge behövde inte alls oroa mig! Det sitter i kroppen! 

Solen lyste och det kändes så bra att vara ute och få frisk luft och göra något som är kul samtidigt! Jag brukar nämligen ha lite svårt med det på vintern, jag får tvinga ut mig själv. Men skidor är verkligen kul! Dock fick jag ont i fram på bägge benen av pjäxorna så när jag och min syster satt inne i stugan och drack varm choklad bestämde vi oss för att byta, hon till mina skidor och jag till hennes snowboard! 
 
Jag har åkt lite snowboard innan, så det fanns också kvar i kroppen, men jag kan ju verkligen inte åka avslappnat och improviserat. Så jag sicksackade lite lugnt ner för backen och åkte så några gånger men till sist tröttnade jag och vi vilade lite innan vi åkte hem med bussen igen. 

Men det här ska jag försöka komma ihåg till nästa vinter: istället för att sitta inne och klaga på kylan ska jag ut och åka skidor och andra aktiviteter som bara går att göra under dessa årstider! Livet blir lite roligare då! ;) 
 
 
Min vardag | | Kommentera |
Upp