Jag har färgat mitt hår!

 
Efter många OM och MEN hamnade jag i frisörstolen och frisören började pensla i olika färger i mitt hår. Vilken pirrig med härlig känsla det var! Äntligen skulle mitt hår förändras och jag hoppades på att det skulle bli mer än bra! 
 
Jag visste inte vilken hårfärg jag skulle komma därifrån med, men jag hade några bilder som jag visade för frisören och frågade vad hon tyckte. Hon trodde inte att jag skulle passa i så mörkt hår men efter lite funderingar bort och fram började hon pensla i en mörk botten och en röd/rosa färg i resten av håret. Och resultatet var både chokerande, jag kom in på toaletten och såg mitt blöta, nästan svarta, hår och tänkte "vad har jag gjort??" men efter att håret hade torkat såg det nästan lite lila ut och det såg så snyggt ut till den svarta frisörskynket! 
 
Sen kom jag hem och såg mitt hår och jag var så nöjd över att jag hade vågat förändra min hårfärg och att det blev så bra!! Det såg naturligt, höstigt och unikt ut! 
 
 
 
 
Nu har det gått en månad, eller snart två, och den röda/rosa färgen har tyvärr tvättats ur och många säger att jag, i vissa ljus, ser blond ut igen. Men den mörka botten är fortfarande lika snygg som innan! Dock ser jag en glimt av en grå utväxt men sånt är livet, det tar säkert en månad eller mer innan det ser dumt ut. Hoppas jag. 
 
Med detta blogginlägget vill jag uppmana alla er som funderar på att göra något kul med håret att bara GÖRA DET! Gå till en frisör som vet vad de gör och var noga med dina önskemål så blir det med stor sannolikhet bra! 
 
Jag gick till Studio La här i Falköping! 
 
 Hårfärgen just nu
Min vardag | Hår, Hårfärg | |
Upp