Mitt 2017

Ett år som gick jättefort. Jag har haft 5 olika jobb, en utlandsresa, flyttat hemifrån och lärt mig massor! 
Här kommer 2017 månad för månad med händelser som jag dokumenterat i bloggen. 
 
Januari
Jag trodde inte att jag hade varit utomlands under 2017 men det hade jag visst. Året började med ett jullov då jag och min lillasyster Ellen åkte på en resa till London! Vi shoppade på Primark, jag hittade IVY PARK kläder!, vi såg på musikalen Kalle & chokladfabriken, åt god mat, skådade Big Ben, tog dansklasser på Pineapple, letade efter cool grafitti i Shoreditch och var med om en tunnelbane-strejk. 
Efter resan och jullovet fortsatte mitt jobb som danslärare på Vara Kulturskola. Vi tränade nu inför föreställningen med temat cirkus. 
 
 
 
 
Februari
Min längtan efter att flytta hemifrån blev större, men vi såg det inte optimalt att flytta just då. Jag jobbade på, hade ingen tid för annat med ett heltidsjobb. 
På alla hjärtans dag tog jag på mig något fint och träffade Anton i Skövde! Vi åt Mezatallrick på restaurangen Sand och på kvällen såg vi La La Land på bio! 
 

 
 
Mars
Cirkusföreställningen med Kulturskolan ägde rum och blev superlyckad! 
Vi åkte med pappas jobb till Sunne för en dag i backarna! Åh vad kul det var! Jag skrev till och med så här: "Men det här ska jag försöka komma ihåg till nästa vinter: istället för att sitta inne och klaga på kylan ska jag ut och åka skidor och andra aktiviteter som bara går att göra under dessa årstider! Livet blir lite roligare då! ;)" haha tyvärr är det ingen snö nu! 
 
 
 
April
Jag skrev att jag skulle på dansauditions på Balettakademien i Stockholm om några veckor men det blev aldrig av, jag minns faktiskt inte varför. Men nu tar jag nya tag denna våren i stället! Sen fanns det inget mer intressant i april, jag antar att jag hade fullt upp med ett heltidsjobb i Vara. 
 
Maj
Jag och Anton åkte till Lidköpings camping i det fina vårvädret och spelade minigolf! 
Vi började gå på lägenhetsvisningar och längtan efter ett eget ställe blev större, vi tittade bl.a på den lägenheten vi bor i nu!  
Jag var på dansaudition för GOOD GIRL! Och vi vet ju hur bra det blev! 
Jag och Anton åkte till hans mosters mysiga stuga i Österäng där vi övernattade, fiskade, solade och hade det bra. Jag kan inte fatta att det var så pass varmt redan i maj?
 
 
 
Juni
Alla grupper på Kulturskolan visade upp sina danser på utomhusscenen i parken och nån gång därefter var terminen slut och jag avslutade min anställning. 
Jag hade en superbra midsommar med världens bästa vänner!
Jag var med på GOOD GIRLS "photoshoot" där vi skapade vår teaser till föreställningen. 
Jag och Anton skrev kontrakt för vår lägenhet och hittade möbler på second hand! 
Jag började ett oväntat sommarjobb som dans- och cirkelledare i Ung arrangör och höll i dans och annat i Folkets Park. 
 
 
 
Juli
Vi hade vårt stora evenemang "Sommarkväll" i sommarjobbet och vi hade tur med vädret, det var många ungdomar som kom och det kändes jättelyckat!
Jag, Anton och hans föräldrar var på Big Power Meet i Lidköping.
Jag och Matilda åkte till Göteborg och träffade Meya och Louice från vår estetklass! 
Jag, Anton och David åkte en spontantripp till Tyskland via Malmö! Superkul med lite äventyr! Vi stannade på hemvägen i Kungsbacka och badade, åh vad jag längtar till sommaren! 
 
 
Augusti och september
Jag bloggade ingenting under hela augusti. Jag flyttade in och hade inte tid eller lust att blogga. Men sen köpte jag mig en ny dator! 
Vi började repa till GOOD GIRL! 
Jag målade om min första möbel från second hand, en tv bänk som jag är supernöjd med!
Jag började sommarjobba på Islanna Trädhushotell också! 
 
 
Oktober
Vi repade gärnet inför föreställningen och hade premiär i Skövde i mitten av oktober! 
Jag påbörjade min anställning som danslärare på musikskolan i Falköping och som lärarvikarie i kommunen. Ett jobb jag lär mig massor på! 
Jag färgade håret från blont till brunt med rosa/röda nyanser! 
Jag fyllde 21 också!! Vi hade lite halloweenfest hemma i lägenheten och sen utgång i Skövde.
 
 
November
Vi hade en större halloweenfest hemma och Julia och då klädde jag ut mig till en cirkusdirektör. 
Jag fick upp ögonen för vegetarisk kost (mer och mer under hösten) och köpte Therese Lindgrens bok som jag nu har läst ut och den är jättebra, jag lärde mig massor.
Jag provade en färgbomb och håret blev ofrivilligt lila. Men det har jag tjatat för mycket om, men nu gillar jag min hårfärg men kommer i framtiden köra på blont igen. Men att 2017 var året jag skulle våga testa en, för mig, vågad hårfärg det var oväntat.
 
 
 
December
Vi visade upp vår dansföreställning på Västerhöjd i Skövde! 
Jag längtade till jul och bakade lussebullar och annat julgodis, var på julmys hos Maja i Skara och hade en fantastisk julafton! 
Nyårsafton ägde rum igår och jag hade en toppenkväll med mina bästa vänner och Anton i Lidköping! Det kommer ett inlägg om det snart!
 
 
Det är många som säger att 2017 varit ett av de sämre åren men inte för mig. Jag har utvecklats som danslärare, har fått vara med i en dansföreställning, flyttat hemifrån, nästan blivit vegetarian, hade en jättebra sommar och ett fint avslut på året.
 
Jag ser fram emot 2018, jag tror att jag kommer utvecklas jättemycket. Jag ska börja ha kvällskurser i dans både på musikskolan och Art Dance, jag ska söka danshögskolor och andra högskolor eftersom min plan är att börja studera till hösten. Nervöst men spännande. Jag hoppas att 2018 blir ännu bättre än 2017. 
 
 Gott nytt år! 
 
Min vardag | 2017 | |
Upp